Veljko Ražnatović je već pre godinu dana jednostavno pobegao iz Beograda, i definitivno se preselio u selo kod žene Bogdane. Tamo su kao što i sami znate dobili od njenih rodtelja kuću na poklon, koju je Veljko dogradio, tako da sada imaju ogroman betonski zid okolo, veliki bazen ispred, teretanu, ali i ogroman boks za njegove pse, sa čijim se on uzgojem i bavi.

Od toga jako dobro profitira i zarađuje, a kako je nedavno izjavio, samo prošle godine profitirao je skoro 30.000 evra od prodaje pasa. Nedavno je isto tako u majčinom rodnom selu Žitorađe kupio ogromnu parcelu u kojoj je izgradio velike štale i svinjce, pa je krenuo sa uzgojem svinja, U svemu mu pomaže njegov deda, koji ima itekako jako puno iskustva u svemu ovome, a ima i ljude koji tamo rade, a koji su za svoj trud itekako plaćeni.

On je jako aktivan na Instagramu gde stalno postavlja fotke i video klipocve, a većina je posvećena psima, sinu, lai i boksu njegovj najvećoj ljubavi sa kojom se on bavi u poslednjih par godina. Sa sestrom Anastasijom ima itekako dobar odnos, a retko izbacuje snimke gde se potkači sa njom, ali sada je on a njega malo nervirala, snimila i sve objavila na Instagramu.

Njih dvoje su ležali na kauču, a onda je on uzeo njen rep i tukao je po glavi, na što je ona počela galamiti da je boli. Tu su se poprilično zakačili, a ona je rekla da prestane da je snima. Zapretila je da ne objavi na Instagramu, a on je ipak sve objavio.

Preporučeno