Sve je ovo kao što vidite u samom naslovu počelo još pre 20 godina, kada se popularna Severina proslavila sa svojim privatnim snimkom. Snimak njenog se ksa na palubii jedne jahte sa oženjenim muškarcem bukvalno je oborio sve rekorde gledanost na celom Balkanu, a Severina je definitivno podigla sebi cenu, te je postala poznata i više nego treba i to preko noći. 

Nakon nje mnogi su pokušali da naprave istu stvar, ali jednostavno nije bilo uspeha kao kod Severine. Suznana Mančić je čak 2 puta pokušavala da uradi istu stvar, ali joj nije ništa pomoglo u karijeri, čak joj je i odmoglo, a deca su doživela strašnu sramotu u školi, kada su shvatili da im se majka pokazivala na internetu. 

I Dara Bubamara je čak par puta kao “slučajno” izgubila video snimak, koji je procureo u javnost kao i neke golišave slike. Mnoge zvezde ženske naravno su pokušavale sličnu stvar, a sada se ista stvar desila i na srpskoj sceni, a u pitanju je Slavica Čukteraš koja je polako počela da pada u zaborav. Jednostavno to se radi kada padneš u ćorsokak, i ovo je možda i potez očajnika da bi se nekako vratio na muzičku scenu. 

Naime na snimku  se jasno vidi kako obnažena Slavica Čukteraš pleše oko šipke u nekom striptizz baru u polutami istog. Kako se oprala, rekla je da je radila privatnu sesiju za svoj Instagram, ali je to neko zloupotrebio.

Preporučeno