U toku današnjeg dana kao što i sami možete da vidite, imamo jako puno članaka koji su povezani sa svadbama, koje su u ovom trenutku doživele praavu ekspanziju po pitanju održavanja, jer kako su popustile mere vezano za covid 19 u celom svetu, tako su se mladi odlučili da brže bolje stanu na ludi kamen. Nikada se ne zna sa ovim virusom, kada ćemo opet doći u neku vrstu zatvora, tako samo neka je veselo dok traje. 

Danas smo pisali o velikom požaru na jednoj meksičkoj svadbi, a sve je pošlo po zlu, kada je vatromet kojeg su priredili u sali za venčanja, dohvatio zavesu i onda je sve krenulo po zlu, vatra je dohvatila zavese, i onda je krenuo pravi stampedo i spašavanje žive glave. vatrogasci su jako brzo stigli na lice mesta, tako da je cela situacija ipak spasena na vreme. 

Mi se danas ipak fokusiramo na jednu malo veseliju svadbu, a nema ništa lepše kada neko svoje igračke sposobnosti u poznim godinama, pokaže na najbolji mogući način. Hit snimak koji kruži ovih dana društvenim mrežama je podjednako i za smeh i za plakanje, pa se vi odlučite za jedno od ove dvoje kada pogledate sami snimak do kraja.

Nemili događaj koji se odigrao na jednom venčanju a u kojem je “stradala” jedna bakica, izazvao je buru komentara što negativnih, što pozitivnih. Možda video ne bi bio toliko popularan da loša žena u ovoj priči nije ujedno i glavna zvezda svadbe – mlada. Pogledajte samo u nastavku članka kako je to sve zapravo i izgledalo…

Preporučeno