I ovog vikenda se malo bavimo domaćom estradom koja je definitivno doživjela kolaps u posljednjih godinu dana kako je krenula cijela pandemija sa korona virusom. Nastupa i koncerata nema, a iskreno ne možemo se ni sjetiti kada je neko posljednji puta izdao bilo kakvu pjesmu, Estradni umjetnici su definitivno zaledili svoje karijere do nekih boljih i sretnijih vremena, jer bilo kakvo ulaganje u ovakvim vremenima, je čista propast. 

Mi se tako danas posvečujemo estradi iz nekoh drugog aspekta i ugla, a vjerovatno da svi znate da većina pjevača na samoj muzičkoj sceni pored sebe imaju prave ljepotice za žene. Svi znamo ko je supruga od Ace Lukasa ili Željka Joksimovića. Šta tek reći za suprugu od Dade Polumente ili nekoga drugoga? Međutim, jedan od većih šmekera na srpskoj narodnoj sceni jeste Nedeljko Bajić Baja. 

On je čovjek koji za sada ima sjajnu karijeru iza sebe, i koji je dok nije krenula korona virus, lagano punio klubove širom regije. Miljenik je žena, i 90% njih je mislilo da je njegovo srce slobodno, međutim, to nije istina jer on za ženu ima jednu prelijepu ženu, o kojoj se ne zna gotovo ništa, i koja je prava misterija u cijeloj ovoj priči. 

Ona se zove Ivana, manekenka je i foto model, a upoznali su se na snimanju njegove pjesme “Mokra do kože”. Imaju sina Marka i ćerku Milicu, a Baja kap što se i može vidjeti iz priloženoga svoju privatnost čuva samo za sebe i daleko od svih medija. DA LI STE gledali spot Mokra do kože?

Preporučeno