Mi danas malo govorimo o starijoj populaciji, koja je uvek simpatična na neki svoj način, i jednostavno nekada oni znaju biti pomalo i dosadni, ali se moramo pomiriti sa činjenicom da ćemo i mi jednoga da na da ostarimo. Iako se inače sažalimo na njih jer su simpatični i pomalo iznemogli, uvek moramo imati na umu da su i oni nekada bili mladi, pa siiui i oni nekada radili svakojake gluposti u svom dobu.

Tako da, ukoliko vidite nekoliko starijih ljudi kako pričaju u krugu i deluju vam simpatično, nemojte zaboraviti mogućnost da su neki od njih možda bili važni biznismeni, da su radili bitne stvari u životu, a isto tako imamo i onih koji i nisu imali baš previše sreže u životu.

Mi vam danas dosimo jednu super priču o baki koja ima čak 94 godine, i koja je postala atrakcija na Tik Toku, kada je njen unuk koji ima samo 13 godina je snimio, a taj video je pregledalo neverovatnih 44 miliona ljudiu. Baka koja se zove Doris u svom videu priča kako se osvetila mužu koji je varao kad je bila mlada, a shvatićete kako je samo mudra i na koji je način to sve uradila.

Doris je tako saznala ko mu je švalerka i sprijateljila se s njom bez da joj išta otkriva o sebi i ko joj je muž, jer je bila mudra i htela je da je navuče na tanak led. Jednom prilikom je zvala da izađu na piće, i kad se toliko napila da je zabila glavu u tanjir ispred sebe i zaspala, Doris je odmah pozvala svoga muža, te mu je rekla da može slobodno da dođe po svoju devojku.

@sassygran

#sassygran

♬ original sound – Giovanni and Doris

Pored toga je ispričala kako je imala dva muža alkoholičara , imala je čak 5 dece, te je morala sama da se brine o njima kako ih uopšte izvesi na pravi put. Naučena na ovakve životne prilike, kasnije je otvorila vrtić u kojem roditelji plaćaju koliko mogu priuštiti, a samohrane majke su Doris jednostavno obožćavale.

Preporučeno