Jelena Karleušaa je neko ko je svakako uvijek u centru dešavanjaa, i neko ko je itekako posebno bitan svim vrstama medija,. Ona sa svojim jezikom i jako nadmenim stavom itekako privlači pažnju svih ljudi na Balkanu, a kao to dobro radi, pokazuje i podatak da je izgradila cijelu svoju karijeru na skandalima, aferima i svakako dugom jeziku. Ne zovu je bez razloga “Mala od skandala”. 

Međutim, svo njeno glupiranje i igranje sa vaatrom ju je koštalo taačno prije 2 godine kada je došla u veliku aferu i kada je provaljena njena romansa sa BH fudbalerom Ognjenom Vranješom. Sve je trajalo cijelu godinu dana, a zbog svega togaa mogla je i da brak izgubi. Cijeli slučaj je završio na sudu, zato što je Ognjen Vranješ izbacio neke njihove intimne video klipove na internet. 

Duško Tošić od tada nije nikako u dobrim odnosimaa sa njom, otpratio ju je sa Instagrama i kada dođe u Beograd cijelo svoje slobodno vrijeme provodi sa svojim kćerkicama. Međutim, i on mora da ima svoj život, a pošto je po svemu sudeći njihov odnos narušen, logično je da kada je u Kini, on mora imati i neku drugu ženu, a posljednjih dana cijelu Srbiju trese afera, ko je to nova ljubavnica Duška Tošića, zbog koje je on kupio i stan u centru Beograda od 100.000 eura za kojeg nije znala niti Jelena Karleuša. 

Šuška se da je ona suprugaa jednog poznatog srpskog glumca, a tim povodom naa Instagramu se oglasila i sama Jelena Karleušaa, koja je imala šta da kaže povodom cijele ove situacije. 

Preporučeno