Kada god upalite TV Pink, odmah vam za oko mora pasti voditeljica Sanja Marinković, koja je voditeljica TV emisije “Ekskluziva”. Jednostavno, ona ovo radi jako dugo vremena, a njena emisija je baš gledana iz tog razloga jer uvek ima jako zanimljive goste, sa jako dobrim temama koje su itekako aktuelne u tom trenutku.

Njen privatni život je itekako bio buran u poslednjih par godina, jer je doživela razvod braka, koji ju je itekaako pogodio, a sve se to odrazilo i na njenu liniju i zdravlje uopšte. Sve je to nekako prebrodila, a napravila je čak i pauzu od 6 meseci, te je otišla na par letovanja, a sada je napokon opet zaljubljena. Naime, ako niste upoznati, ona je sada u ljubavi sa jednim Beogradskim bankarom, kojeg je nedavno pokazala i na svom Instagram profilu. Komentari su više nego pozitivni, a svi su puni hvale za njih dvoje kako uopšte izgledaju zajedno.

Ona je tako nedano se oglasila i povodom svoga odnosa sa muškarcima, kada je izjavila sledeče:”Muškarac treba da bude pravi vođa i lider. On mora da bude oslonac, i mora prepoznati trenutak kada treba da lupi šakom od stol. Partner u biti zato i služi, jer šta će vam neki muškarac koji nema nikakve ambiccije u životu. ” – istakla je Sanja Marinković, te sa svojom ovom izjavom je ipak malo uzburkala duhove, pre svega kod muškaraca.

Kako je još izjavila, najviše joj se gade svi oni muškarci i žene koji imaju svoje zajedničke profile na društvenim mrežama. Uglavnom su takvi da varaju jedno drugo, a svetu se predstavljaju u najjboljem svetlu, kako kod njih teče samo med i mleko. Osvrnula se i na film “Tom”, kada je rekla da je u publici videla puno više muškaraca koji plaču, nego što je to bio slučaj sa ženama. Sve je to pokazalo, da su i današnji muškarci u stvari puno osećajniji nego što je to bio slučaj ranije.

Preporučeno