Svi znamo da su 90-te godine na našim prostorima bile jako turbulentne, a dok se u Srbiji vodio rat, najmoćniji ljudi bili su kriminalci koji su pored ogromnog novca imačli i veliki uticaj ali i moć u svojim rukama. Svakako da je jedan od najpoznatijih bio Željko Ražnatović Arkan, koji je u to vrijeme oženio pjevačicu Cecu, i tada je njihova svadba nazvana vjenčanjem vijeka, koje se čak emitovalo uživo na televiziji.

Brojni žestoki momci beogradskog asfalta oduvijek su bili magnet za žene, a jedan od primjera je i recimo pjevačica Goca Božinovska koja je bila u braku sa jednim od njih, a riječ je o Zoranu Šijanu, koji je bio član Zemunskog klana, koji je kao i većina njegovih prijatelja i saradnika ubijen u sačekuši. Ali ono što je zanimljivo jeste to da kruže priče da je najljepšu ženu ipak imao Ljubiša Lindo poznatiji kao Čombe, i tada u to vrijeme njega su svi zvali kraljem sintetičkih droga. Ona se u javnosti pojavila samo jednom, i njeno ime je Valentina, a kada se pojavila to je bilo na konferenciji gdje je branila svog muža.

Ono što se i dan danas prepričava jeste da kada je policija upala u njihovu kuću, da ih je tada Valentina dočekala u providnom nagližeu. Zatim je uslijedio njihov razvod, da bi se ona nakon toga udala za vođu nikšićkog klana Radomira Baćevića, koji joj je svojevremeno poklonio jednu od najluksuznijih rentakar agencija u Beogradu. Jedna od pjevačica koja je danas popularna, Dara Bubamara, je tako bila u braku sa Lazarom Dugalićem Lakijem koji je uhapšen jer se sumnjalo da je umiješan u poslove auto mafije.

Preporučeno