Mi se danas vraćamo u možda najlepše vreme u bivšoj Jugoslaviji a to su svakako 80 i 90 godine, kada je definitivno se i možda najlepše živelo. Većina i ne zna kakva su to vremena bila u komunizmu, ali ono što govore stariji, nije bilo potrebe za kreditima, nije bilo narodnih kuhinja, nisu se dizali krediti od 100.000 evra za stan, i ostale stvari koje danas radimo. 

Trebamo li pominjati kakva je muzika zapravo bila u to vreme? Sve hit do hita, a izvođači iz tog doba i dan danas žive kao lordovi a sve na osnovu stare slave. Mi se danas podsećamo baš jednog od njih. Vlado Kalember bio je jedna od najvećih zvezda tadašnje jugoslovenske muzičke scene za kojim su sve žene uzdisale, i bio je pravi šarmer po prirodi. Ovaj Zagrepčanin je pored svoje harizme i poželjnog izgleda, a njegov hrapavi glas ni dan danas nije prevaziđen ni dostignut.

Svi su pevali hitove Srebrnih krila, benda u kojem je on i počeo svoju bogatu muzičku karijeru. Kako su ranije navodili mediji, ubrzo su na Vladinu adresu počela da stižu pisma u velikom broju, a novine koje bi izdale njegov poster, doživeli bi vrtoglavi tiraž. 

Međutim, dugo vremena je bio poznat kao neženja, i mnogi su ga po tom pitanju poredili sa popularnim Čolom. Poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi sa Lokicom Stefanović, seficcom megapopularnih “Lokica”, ali je sve puklo jako brzo.
Iako su ga već proglasili večitim neženjom, Vlado se 2006. godine oženio tri decenije mlađom čelistkinjom Anom Rucner sa kojom ima sina Darijana. Međutim, nakon samo 8 godina, njihov brak se ipak raspao.

Preporučeno