Poznata pevačica Vesna Zmijanac je neko ko je svoju karijeru doveo do uspona za vreme bivše Jugoslavije, i ona je bila u top 3 pevačice koja je mogla napuniti dvoranu koju god da zamisli. Ona je pored svojih kolegica Nede Ukraden, Snežane Đurišić i drugih uspela da se održi i do dana današnjeg u javnosti, što je složićete se sa nama, nije nikako lako.

Iako Vesna Zmijanac nije već neko vreme objavila niti pesmu niti album, na njeno mesto je došla njena ćerka u javnosti poznatija kao Nikolija, koja je možda i prestigne p osvojim muzičkim uspesima. Nikolija je sada u javnosti više kaao domaćia i prava majke, nego kao neka estradna ličnost, a ima i svoje obožavatelje koji rado slušaju Nikoliju i njene pesme, koje su i više nego dobre za današnje vreme.

Nikolija je u braku sa mladim reperom Reljom, koji je svoju karijeru započeo u grupi Elitni Odredi, i njih dvoje su jako dugo vremena zajedno. Oni imaju dvoje dece koje kriju od javnosti, jer se ipak radi o deci predškolske dobi, i uopšte ih ne forsiraju po društvenim mrežama. No, danas ipak govorimo o Vesni i njenom životu od pre par godina pre nego što je postalaa poznata. Vesna Zmijanac rođena je 1957. godine u Nikšiću. Njenu kariijeru je obeležio duet sa Dinom Merlinom “Kaad zamiriršu jorgovani”. Odmah na početku karijere, ona je sa plavom kosom i prelepom linijom očarala sve muškarce u Jugoslaviji.

U tim danima vesna Zmijanac je imala svoju tihu patnju i osobu u koju je smrtno zaljubljena. Pevač u kojeg je tada Vesna Zmijanac bila zaljubljena jeste Halid Muslimović.

Preporučeno