Džej Ramadanovski nas je napustio u nedjelju, na dan kada su otišle mnoge pjevačke zvijezde, i ono što je najčudnije od svega, sve se desilo u posljednje 2 godine. Prvo je stradao veliki Šaban Šaulić u nedjelju 14 februara na auto putu u Njemačkoj, da bi prije mjesec dana isto na nedjelju preminuo prirodnom smrću, velikan stare narodne pjesme Bora Drljača. 

Sada je na dan po kojoj se zove njegova možda i najveća pjesma “Nedjelja”, preminuo velikan narodne muzike na cijelom ovom Balkanskom području a to je svakako Džej Ramadanovski. Stradao je mirno, u snu onako kako bi svi voljeli da umru, a radi se o tome da mu je samo srce stalo i tu je bio kraj. Sa njim u stanu na Dorćolu bila je i njegova supruga, koja je odmah pozvala hitnu pomoć, koja je odmah morala da konstatuje smrt.

Imao je samo 56 godina, a cijela estrada je u žalosti, te mu odaju počast sa svojim statusima i storijima na društvenoj mreži Instagram. Još uvijek se ne zna datum njegove sahrane jer je obdukcija još uvijek u toku, a javnost će da bude obavještena naknadno o svemu navedenome. Vrlo dobro se zna da je Džeja odgojila ulica, i ne krije uopšte da je čak šibicario, i da je krao samo da bi preživio u tim teškim vremenima. 

Sadsa su mediji došli do jedne jako zanimljive fotke, a to je dok je Džej bio još u osnovnoj školi, a može se reći da su crte lica ostale iste, i da se može prepoznati na prvu loptu.

 

Preporučeno