Pjevačica Katarina Živković gostovala je u emisiji “Magazin In” Sanje Marinković, nakon koje se oglasila na svom Instagram profilu gdje je negodovala jer je odgovor na njeno pitanje isječen. Ona je tražila od Sanje Marinković da se javno izvine, a u tome su je podržale mnoge pjevačice i njene koleginice, a neke od njih koje su je javno podržale su Milena Ćeranić, Rialda Karahasanović, Aleksandra Bursać, Maja Nikolić : “Bravo”, napisala je Aleksandra Bursać. ” Tako je, draga moja. Ja sam izašla iz njene emisije jer je nevaspitana i bezobrazna i siječe pitanja i moje izlaganje. Kad joj ne odgovara šta imam da kažem prekida me i sječe da bih joj rekla šta ona želi da čuje! Sanja je rijetko glupa i bezobrazna voditeljuica i vjeruj mi da ovako ljubomornu i zlu osobu odavno nisam upoznala. Težak kompleksaš i ološ” – navela je Maja.

“Tako je bre”, napisala je pjevačica Milena Ćeranić, dok je Rialda Karahasanović stavila emotikon koji označava aplauz. Podsjećanja radi, Živkovićeva je na društvenim mrežama napisala šta se tačno desilo:

” Pošto je moj komentar u emisiji “Magazin In” na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pjevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovdje, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar” – napisala je Katarina te je dodala još i ovo:

” Dakle, moj odgovor koji je Sanja isjekla je glasio ovako: “Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljicama i među advokatima, agentima i ljekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem – ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju” – dodala je pjevačica.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučeno