Pjevačicu Bojanu Stamenov mnogi nazivaju srpskom Adel, zbog njenih fantastičnih glasovnih mogućnosti, ali i zbog viška kilograma koje ima, ali sve manje i manje. Ona je u posljednje vrijeme znatno smršala, a to su primijetili svi, a sada je u jednooj TV emisiji otkrila i detalje svega toga, pa je rekla kako se osjeća mnogo bolje i fizički, ali i psihički, i da se osjeća skoro kao leptir. Dodala je da njen proces mršavljenja još traje, a da je sve krenulo sa njenim zdravstvenim problemima pa je to objasnila ovako:

” Imam 35 godina i ranije nisam redovno jela, bilo je nastupa, koncerata i onda često si veći dio dana u kolima, na nogama, na probi. I onda kada zasjedneš, onda zasjedneš… Tu je generalno bio jedan od problema i količinski isto, sigurno, nisam od vazduha bila onolika, ali prije svega neredovni obroci i vrsta hrane. Kako ja sad, treba se baviti nekim režimom, ko će da nosi činijice, hranu, ovo-ono? Međutim, ispostavilo se da kad se hoće sve se može”.

Otkrila je Bojana da je imala velike zdravstvene probleme, te da je primijetila promjene u svome ponašanju prije mršavljenja. Imala je šećer 27, što je katastrofa, te je uvidjela da ne vidi najbolje, a do tada nije imala tih problema. Kako kaže, bila je jedna zdrava debeljuca, uvijek na granici insulinske rezistencije, naravno, od tolike gojaznosti. Kazala je da je željela na operaciju želuca, jer je to vidjela kao jedino rješenje, međutim, i za tu operaciju je potrebno da se riješi čovjek određene kilaže, i tada je krenula njena avantura sa dijetama

Ostatak teksta pročitajte OVDJE