U potresnom intervjuu koji je prije nekoliko godina dala za domaće medije, Mirjana Antonović, ljubavnica Miroslava Ilića je otkrila da se Miroslav veoma radovao dolasku njihovog dječaka, a onda je odjednom uslijedio preokret, pa je vanbračni sin pjevača posljednji puta vidio oca kada je imao godinu dana. U to vrijeme Devin je bio presladak dječak koji je nakon toga dobio prezime Antonović, a cijeli život mu je krenuo u drugom smjeru:

Kako kaže Mirjana, kada je saznala da je trudna bila je iznenađena, kao i Miroslav, koji je želio da bude fer prema svojoj ženi Gordani i prema svojoj djeci, te je želio da ih obezbijedi pa da onda traži razvod. Mirjana kaže da kako joj je stomak rastao, tako je pjevač bio sve sretniji, i znali su da će biti sin i Miroslav je želio da ga nazovu Kristijan. U Australiji ju je, kako kaže Mirjana, bio iznenadio sa prstenom, a svoga menadžera Branka Stojnića je Miroslav planirao za kuma. Planirali su zajedničku budućnost nakon razvoda, a onda, kako kaže Mirjana, sve je krenulo u nekom drugom smjeru:

” Devin je trebao da se rodi pod imenom Kristijan Ilić. Kasnije sam mu promijenila ime u Devin, a kad sam se udala, moj muž mu je dao svoje prezime Antonović. Dijete je raslo, a Miroslav se javljao sve rijeđe i na kraju je prestao da zove. Poslednji put je vidio sina kad je imao 18 mjeseci. Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatan lančić s krstićem i stavio djetetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom djetetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je pušten iz „zatvora“. Nije više zvao” – priseća se majka vanbračnog sina Miroslava Ilića, koja otkrila da je sinu istinu o ocu otkrila tek 2008. godine.