Lepa Brena je itekako bila aktivna od kako su završene napokon još jedne ZZvezzde Granda. Mahir Mulalić je novi pobbednik, a najviše pažnje dobio je ni kriv ni dužan Sadik husanović, koji je nekada davno pevao o istrebljenju Srba kao i Naseru Oriću, tako da je celi Balkan, bar Srbija i Bosna bila u zznaku rata 1992 godine, a to nam najmanje treba u ovom trenutku. 

Lepa brena i Saša Popović još uvek nisu doneli odluku šta uraditi sa ovog takmičara, jer je on već sada vezan ugovorom sa njima, a kako se špekuliše, cela ova negativna reklama je ostavila na njima finansijski minus od 50.000 evra. Međutim, to je kap u moru, kada su Brena i Saša pre samo 10 danaprodali svoj udeo u Grandu za 30 miliona evra. Podelili su po 15, i svako svojim putem.

Zvezde Granda će se i dalje naravno emitovati, a njih dvoje bar Brena, za sada uživaju u krstarenju sa svojom novom jahtom zaa koju je verovali ili ne, iskeširala čak 6 miliona evra. Lepa Brena je trenutno na krstarenju sa suprugom Bobom i sinom Viktorom, a retko ko zna da ona ima brata Faruka koji se do sada čak pojavio i u emisiji “Nikad nije kasno”, a sestra joj je u Kanadi posslednjih 30 godina. 

Sada je nakon jako dugo vremena Brenina sestra zajedno sa suprugom Zoranom došla u Srbiju u posetu, a nisu se videle zadnjih 5 godina. Kada se vide slike i ne liče baš toliko, a može se reći da je i njihov stajling itekako različit. Vaša mišljenja?

Preporučeno