Porodica Živojinović nije bez razloga proglašena za srpske Karingtonove, a čak je i naselje u kojim oni Žive, popularna bežanijska kosa, i lanac luks zgrada koji je tu izgrađen nazvan “Karingtonke”. Oni su izgradili jako veliku imperiju koja danas vredi preko 100 miliona evra, i svakako da žive u jako velikom luksuzu i raskoši. 

Dovoljno je samo da pogledate njihov imovinski karton, nekoliko nekretnina na Floridi u Americi, velika jahta koju su nedavno kupili za 6 miliona evra, restoran na Zlatiboru, a gde su Zvezde Granda? I ne čudi što je na taj način Aleksandra Prijović jedna od poznatijih snaja u celoj regiji, jer se udala za njihovog sina Filipa, ali jednostavno, sa Brenom nikada nije izgradila neki blizak odnos. 

Čak ju je i javno prozivala kako je velika škrtica, i da ih je prošlo leto prevarila, kada ih je počastila sa letovanjem u Dubaiju, a na kraju im je samo platila avionsku kartu, dok su ostalo sve sami sebi plaćali. Zato i ne čudi da je u puno boljem odnossu sa Filipovom pravom majkom, koja je u Americi, ali koja svako malo dođe, da bude uz unuka Aleksandra. 

Može se reći da Zorica Nakić za svoje godine izgleda i više nego dobro, a Aleksandra je podelila i jedan stori kako se njih dve opuštaju u jednom beograddskom luks restoranu. Može li se reći da se Boba Živojinović prevario, kada je oženio Lepu Brenu? Koja je po vama bolja, Zorica ili Fahreta? Pišita nam sva vaša mišljenja i komentare u nastavku članka…

 

Preporučeno