U današnje vreme nikako nije lako da se bude roditelj, jer kada samo pogledamo društvene mreže, i šta se tamo sve radi, onda nam je sve i više nego kristalno jasno. Pogotovo je teško imati ženssko dete, koje od malih nogu gleda šta se radi po Instagramu, Facebooku ili Tik toku, i onda i ono ide za tim trendom, a ako vam kažemo da su Stanija Dobrojević i slični u trendu, onda i nema neke lepe budućnosti za njih. 

Mnoge poznate osobe su se žalile ssvojim prijateljima, kako su njihove ćerke počele da se bave jako lošim stvarima po Instagramu, i da im je Elena Kitić i Helena Topalković glavni uzor u životu, onda im to stvara i više nego veliku glavobolju.

Tako i ćerka Harisa i Meline Džinović, Đina, veoma je aktivna na društvenim mrežama gde ima veliki broj pratilaca, i samo ih niže,a njene fotke su i više nego provokativne za njenu godišnju dob. Šta o tome misli, koliko podržava nove trendove mlađih generacija, otkrio je u veoma otvorenom razgovoru Haris Džinović, svakako jedan od najboljih Balkanskih pevača, i kako se uopšte nosi sa tim stvarima vezano za društvene mreže.

“Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da joj roditelji nisu interesantni, ali da buljiš po celi dan na mobitel, i da te ništa drugo ne interesuje, to mi stvarno ne ide u glavu” , rekao je veliki Haris Džinović. Da li prati svoju rođenu ćerku na društvenim mrežama, on je izjavio:” Ne pratim i ne pada mi na pamet. Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila zadnjicu i sada je to glavna priča. Ma nema šanse, vređa mi pamet i inteligenciju, sebi to radi…”priznaje Džinović.

Preporučeno