Poznato je da je u petak uveče održan drugi dio superfinala rijalitija Zadruga . Naime pobjedu je odnijela starleta Aleksandra Nikolić koja je osvojila i veliku ovčanu nagradu. Poznato je da je Aleks u Bijeloj kući bila u vezi sa Filipom Carom , a upravo njegova porodica napravila je haos u finalnoj večeri.

 

 

U superfinalu Zadruge su se okupili svi bivši učesnici zadruge kao i superfinalisti i njihove porodice , koji su im davali podršku . U studiju je dolazilo do velikih svađa i rasprava , a nekima je smetala kiša koja je padala. Tako su Filipova porodica i prijatelji burno reagovali jer nisu dobili mjesta na kojima ćebiti zaštićeni u slučaju kiše.

 

 

Od samog dolaska na imanje oni nisu željeli razgovarati sa novinarima , i nisu htjeli komentarisati Filipovo učešće u Zadruzi , niti svoju novu snajku koja je odnijela pobjedu. Poznato je da su se Filip i Aleks u Zadruzi vjerili, a dogovorili su se da nakon superfinala odu u Crkvenicu da žive tamo , a poznato je da je Filip iz Crkvenice.Filipovi roditelji su novinarima rekli da ne žele ništa da komentarišu jer tako su se dogovorili sa sinom. Da li će Aleks s njima ići u Hrvatsku ostaje da vidimo . Inače vijerni gledatelji Zadruge sumnjaju a je njihova ljubav prava i ne vjeruu da će se njih dvoje vjenčati , a svima je čudno zašto njegovi roditelji nemaju nikakav komentar na njegovu vjeridbu jer je to veoma važan potez u svačijem životu. Da li je njihova ljubav prava ili samo paravan , ostaje nam da vidimo u nastavku.

 

 

Preporučeno