Jedna od najpoznatijih folk pevačica u regiji je Ceca Ražnatović koja iza sebe ima karijeru koja traje preko tri decenije i ima veliki broj hitova. Ona je svakako postala jak opopularna kada se udala za Arkana, i zapravo tada kreće njena karijera na gore, i traje jak ouspešno do današnjih dana.

Nakon njegovog ubistva koje se desilo pre 21 godinu Ceca je ostala udovica sa dvoje male dece koja su danas odrasle osobe, i koje svakako imaju neke karijere iza sebe, a nisu morali u stvari ništa da rade. Sin Veljko se bavi profesionalnim boksom a kćerka Anastasija je uplovila u muzičke vode kao i njena majka i ima dosta uspeha, ali se bavi malo drugačijim tipom muzike. Veljko je pre dvije godine i uplovio u brak sa Bogdanom Rodić koja mu je rodila sina koji nosi ime svog dede Željko.

Njihovo vjenčanje je proglašavano svadbom decenije a rođenje malog Željka je medijski ispraćeno kao da se radi o članu kraljevske porodice. Bogdana je inače iz jednog manjeg mesta koje se zove Titel, a svi su bili u čudu, zašto nije oženio neku gradsku devojku? Ona se bavila košarkom u svojoj mladosti, ali je povreda kolena zaustavila u njenom profesionalnom razvoju. Sada su isplivale i neke fotke iz mladosti, koje su više nego diskutabilne, a razlog je taj što tadca nije radila veliki broj plastičnih operacija kao danas. Pogledajte i sami pa ocenite.

Preporučeno