Mi se danas fokusiramo na domaći šou biznis i na zvezde koje trenutno žare i pale domaćom scenom. Jako se dobro vidi, pa čak i iz aviona da su oni na sebi radili jako puno plastičnih korekcija. Međutim, imamo jako veliki broj njih koji ne žele danas da priznaju da su radili puno na sebi, i vade se na svoj današnji izgled zbog genetike. 

Međutim, dovoljno je samo da pogledamo današnje slike od Dragane Mirković ili Maje Berović, te ih usporedimo sa fotkama od pre 10 ili više godina i sve će nam da bude jasno. Ono na što se najviše bacao fokus jeste to da je 99,9% nih radilo korekcije na svojim zubima, te jao veliki broj njih danas ima “Holivudski osmeh”. 

Voja Nedeljković je svakako najbolji primer osobe koja je uradila korekciju zuba, jer je na popularnim “jedinicama” nekada imao jako veliki razmak, a danas mu je to uredno sređeno. Također, i Milan Stanković je imao osmeh u kojem je preovladavao desni, a zubi su mu bili sitni, a danas ipak ima puno lepši osmeh. 

Milica Todorović i Emina Jahović su također imali jako veliki pomak u samom osmehu, a rekorder kod njih je svakako Ceca Ražnatović, koja je čak 3 puta do sada menjala osmeh. Prvi putaa kada se udala za Arkana, drugi puta kada je rodila Veljka, a trećoi puta je uradila popularni “Holivudski osmeh”. 

Preporučeno