Zvezde granda su se već uveliko krenule da snimaju, a večeras je pred nama epizoda broj 3 a svakako da je najveća novost, to što imamo novog člana žirija a to je svakako ceca Ražantaović. Ona je preko noći zamenila Jelenu Karleušu u užarenoj stolici u žiriju, a Saša Popović nije ni trenutka razmišljao koga da pozove umesto popularne Karleuše

Međutim, kada se pogledaju prve 2 epizode, može se reći da će eca jako teško da nadomesti ovaj veliki nedostatak jer ona ipak nije taj tip žene koja ima tu energiju koja je imala velika Jelena Karleša. Mišljenja su i obične publlike, da ona jednostavno nije za ovaj tip posla, i da gledaocima jednostavno ne nudi ono što se traži u Zvezdama Granda. 

Međutim, svesba je toga i sama Ceca, ali i Saša Popović, tako da su odlučili da uvedu neke novitete, koje do sada nismo imali priliku da vidimo a to je interakcija između publike i samog žirija. Tako je ona sada sve iznenadila kada je gospođi iz publike Novki poklonila torbu na koju je dugo čekala.

Naime, ako niste gledali, Ceca je ustala i uručila ženi torbu, i tako oduševila sve prisutne, a celi slučaj je ispratio ogroman apsluz iz publike. “Krajnje je vreme da vam se uruči ono što ste godinama mukotrpnim radom zaslužili, i verujem da će vas jako dugo vremena lepo da služi”, rekla je Marija Šerifović Novki dok joj je novu tašnu uručila Ceca. “Ja se zahvaljujem, prijatno sam iznenađena, ali sam verovala da će moja miljenica ceca da donese tašnu”, bila je iskrena Novka.

 

Preporučeno