Jedna od naših najpoznatijih pjevačica jeste Svetlana Ceca Ražnatović, koja je na estradi prisutna već nekoliko decenija, i koja je i dalje u samom vrhu i jedna od onih koja se najviše poštuje. Ceca je inače rođena 14.juna 1973.godine, u selu Žitorađe, gdje je odrasla sa svojim roditeljima Slobodanom i Mirjanom, a ima i sestru Lidiju. Ceca već godinama živi u Beogradu, od kako se udala za Željka Ražnatovića, a nakon njegove smrti ona je ostala u vili u kojoj su živjeli zajedno, a kasnije ona je tu ostala sa svojom djecom Veljkom i Anastasijom.

Tu je i njena sestra Lidija sa svojom porodicom, a Ceca je u više navrata istakla da je njena sestra njoj navjeća podrška, i da bez nje ne bi mogla sve da istrpi bez njene pomoći. Također ona je imala ogromnu podršku od svojih roditelja, koji baš i ne žele da se eksponiraju javno, i upravo je to ono što novinare još više privlači da istražuju o njima, o tome gdje se nalaze, kako žive i tako te stvari. Cecina majka bila je učiteljica, dok je njen otac bio mašinbravar i trgovac. Oni su na svoju kćerku jako ponosni, ali oni žive daleko od Beograda, i kod Cece dolaze veoma često, gdje su naravno rado viđeni gosti.

Iako znamo da Ceca baš rijetko dijeli neke stvari iz njenog privatnog života, ali je ona nedavno podijelila jednu porodičnu fotografiju, a ono što je svima privuklo pažnju jeste da Mira nikako ne stari, tačnije da godine ne ostavljaju nikakav trag na njenom licu, a isto tako ono što su svi primjetili jeste to da je Ceca naslijedila ljepotu od svoje majke. Zanimljivo je to da su se komentari ispod fotografije samo nizali, a bilo je i onih koji su se pitali da li je Ceca plaćala svojoj majci podmlađivanje, s obzirom na to da njena majka i u osmoj deceniji izgleda tako lijepo i njegovano. Evo i sami pogledajte, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.