Zvezde Granda, muzičko takmičenje je najgledanije na našim prostorima, a za sve ove godine koliko imamo priliku da gledamo ovu emisiju, slobodno možemo da kažemo da su mnogi bivši takmičari uspjeli da izgrade svoje karijere, i da danas postanu jedni od najboljih i najtraženijih izvođača na našim prostorima, a njima su Zvezde Granda svakako bile veliki vjetar u leđa za nastavak njihove karijere, i za njihovu borbu za mjesto pod estradnim nebom.

Pjevačica Ceca Ražnatović jedna je od članica stručnog žirija, koji pored toga što ocjenjuju nastupe takmičara, imaju i svoje vlastite takmičare, sa kojima rade sve do samog finala, kako bi oni postali što bolji. Tako je i sama Ceca imala mnogo svojih takmičara kojima je bila mentorka, a sada jedna od njih odlučila je da podijeli svoje iskustvo rada sa jednom do najtraženijih i najboljih pjevačica na našoj estradi. Riječ je o bivšoj takmičarki Maji Milutinović, koja je stigla di samog finala, i koja je kako smo već naveli radila sa Cecom, pa je rekla:

“Zaista predivna. Iskreno, nisam očekivala da je najveća balkanska zvezda toliko veliki čovek, divna osoba. Toliko je prijatno u njenom društvu, topla, srdačna, spremna da pomogne, da se aktivno bavi svakim segmentom nastupa našeg. Sa njom možete da pričate o bilo čemu, i važnim stvarima ali i onim opuštenim, da se samo ćaska uz kafu”, a onda je dodala: “Pošto nam je javljeno da će i Ivana Peters raditi sa nama kao član Cecinog tima, nisam očekivala da ću videti Cecu na probi. Međutim, prva proba, mi sedimo, ona ulazi, mi u šoku kao: ‘Vau’. Izljubila nas je i izgrlila sve, i već mi je bilo jasno o kakvoj divnoj ženi i energiji se radi”. Vaša mišljenja?