Pjevačica Ceca Ražnatović u poslednje vrijeme vrlo često bude jedna od glavnih tema u domaćim medijima, i to iz više razloga, kako zbog njene muzičke karijere, tako isto i zbog zanimljivosti koje joj se dešavaju u privatnom životu. Ceca se na domaćoj estradnoj sceni nalazi već nekoliko decenija, i svi znamo da je izgradila karijeru na kojoj mogu da joj pozavide mnoge njene koleginice.

Naime, znamo i to da je pjevačica od ove sezone članica stručnog žirija Zvezda Granda, muzičkog takmičenja koje je najgledanije u cijelom našem regionu. Ceca je došla na mjesto njene rivalke Jelene Karleuše, sa kojom već godinama nije u dobrim odnosima, i ova vijest tada iznenadila je i šokirala sve. Međutim, ona se snašla jako dobro, i ove sezone odradila je odličan posao. Poznata pjevačica odlučila je da pred samo finale ovog takmičenja napravi veliku promjenu, kada je u pitanju njen fizički izgled, tačnije njena frizura.

Pjevačica je inače poznata po svojoj tamno smeđoj boji kose, i već nekoliko poslednjih godina ona boju ne mijenja, dok znamo da je u toku svoje karijere ona pravila razne transformacije. Sada se ona odlučila na drastičnu promjenu, s obzirom na to kako je do sada izgledala, a na svom Instagram nalogu objavila je stori uz koji je napisala sljedeće: “Odoh u plavuše!” Podsjećanja radi, Ceca je sada već davne 2006.godine imala plavu kosu, kada je imala veliki i prvi koncert na Ušću, i tada ona je izdala album “Idealno loša”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno