Osim što je Lidiji divan muž, odani zet Cece Ražnatović je bio i za nju osoba koja je bila tu da zamijeni mušku figuru koja nedostajala Ceci nakon što je izgubila svoga supruga, a muž Cecine sestre, Predrag Ocokoljić već godinama na razne načine izaziva pažnju javnosti. Ipak, o njemu se zna sasvim malo, te je poznato da je on bivši fudbaler, da je dva puta igrao i za reprezentaciju, te da je nekada bio posvećeni sportista, a da je danas posvećeni otac.

Lidija i Predrag su u braku već 17 godina i u tom braku su dobili četvero djece koju obožavaju, a imaju kćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra. Kada je Predrag u pitanju, on je svoju sportsku karijeru započeo beogradskim nižerazrednim klubovima Dorćolu i Palilulcu, da bi zatim bio prvotimac niškog Radničkog (1997-98) i beogradskog Obilića (1998-2002).

Muž Lidije Ocokoljić bio je zajedno sa Cecom optužen u sudskom procesu protiv nje, ali su sve optužbe tada bile odbačene. Lidija i Predrag i danas uživaju u svome skladnom braku, zajedno sa svojom djecom, a svoj odnos sa Cecom i sa njenom djecom čuvaju već dvije decenije u skladnom i nenarušenom odnosu. Ipak, svoju odluku da se javno ne eksponiraju, te da svoj život i život svoje djece sačuvaju od radoznalaca dosljedno poštuju sve do danas

 

Preporučeno