Mi se u nastavku današnjeg članka vraćamo u 80 godine prošlog veka vreme kada su kose bile natapirane, furala se razna šarena boja, devojke su imale istovetne crvene nokte na rukama. helanke su doživele svetsku slavu a muzika i film su verovatno doživele svoj vrhunac. Mi se danas bavimo muzikom, a u periodu 1980-1990 snimljene su neke pesme koje su i dan danas može se reći jedan veliki evergrin.

Narodna muzička scena u bivšoj Jugoslaviji je također imala jako veliki talas poevača i pevačica koji i dan danas traju. Te sada već davne 1984 godine, pojavio se i popularni “cvetak zanovetak”, popularna ceca veličković koja je došla iz malog mest koje se zove Žitorađe, i definitivno joj niko nije davao šansu da će uspeti.

Međutim, imaala je tako dobar prvi album da nije bilo šanse da ne uspe. Jako brzo je upoznala i Željka Ražnatović Arkana koji ju je lansirao na sami vrh Jugoslovenske estrade, a danas je svi sa punim pravom zovu i “srpska majka”. Ona se u to vreme uopšte nije puno družila sa kolegicama, nije imala društveni život, a svo svoje vreme je fokusirala na karijeru, a jedna od retkih njenih prijateljica bila je i Lidija ockoljić.

Osim što joj je bila najveći oslonac i podrška, ona je njena rođena sestra sa kojom je provodila i najviše vremena i kojoj je najviše verovala. Tako je i dan danas, a kada je bila korona virus njih dve se bukvalno nisu razdvajale jedna od druge. Njenu decu ceca doživljava kao svoje dvoje dece.