U nastavku ovog današnjeg članka donosimo novosti koje ni nisu baš lijepe za čuti, a koje su vezane za rijaliti program, tačnije za jednu rijaliti učesnicu koja je doživjela saobraćajnu nesreću. Kada su u pitanju rijaliti programi, oni su najgledaniji na našim prostorima ali i šire, a najgledaniji je Zadruga koja je već godinama obara se moguće rekorde gledanosti. Iako je bilo priče da će peta sezona Zadruge ujedno biti i poslednja.

Međutim pred sami kraj, čelnik Pink televizije kao i tvorac ovog rijalitija Željko Mitrović obradovao je sve ljubitelje rijalitija da će se isti nastaviti, te da novu šestu sezonu očekuju već u septembru mjesecu, a vjerujemo da će nas očekivati veliki šou. Vijesti koje vam donosimo ne dolaze sa naših prostora.

Rijaliti programi se prate širom svijeta, a mi u nastavku donosimo kako smo već i napisali na samom početku jednu tužnu vijest koja se odnosi na rijaliti zvijezdu koja je doživjela stravičnu nesreću, a riječ je o bivšoj rijaliti učesnici Love&Hip Hop”, koja se zove Epl Vots. Od jednog izvora koji se našao na licu mjesta nesreće za tamošnje medije je rekao kako se ova rijaliti učesnica u svom mercedesu slupala sa kamionom, a njen auto se više puta prevrnuo pa se na kraju i zapalio. Jedan od putnika se uspio da izvuče, a ona je hitno prebačena u bolnicu.