Vjerujemo da ste do sada čuli za jako puno mjesta dilkjem svijeta koja imaju neku svoju posebnu energiju koja liječi od raznih bolesti. Ako ništa drugo, ta mjesta koja su posebna na neki svoj način, vas opuste i napune pozitivnom energijom ako ništa drugo. Mnogi ljudi sa ovih prostora, dok još uvijek nije sve krenulo sa covidom 19, uplaćivali su razne aranžmane da odu do piramida u Egiptu.

One sa sobom nose neku posebnu magiju i energiju, a istu stvar možete da doživite i u Bosni i Hercegovini, tačnije u Visokom gdje imaju bosanske piramide, koje posjećuje jako veliki broj turista iz cijelog svijeta, a tamo je nedavno bio i prvi teniser svijeta Novak Đoković, koji je tu došao da bi se napunio pozitivnom energijom, prije novih teniskih napora koji mu predstoje početkom sljedeće godine u Australiji. 

Pored NBosne i Hercegovine, sličnu stvar imamo i u Srbiji, ali se ona uopšte toliko ne prpomoviše niti se puno o njoj piše. Danas govorimo o Pačirskoj Banji koja je svoju pravu ekspanziju doživjela tek u posljednjih godinu dana, a ona je posebna po tome što je njena voda, roza boje. Da li ste ikada vidjeli takvu boju vode bilo gdje u svijetu? Jod, sulfat i brom je itekako bogat u ovoj vodi.

Ovdje voda izvire iz zemlje, i dok prođe kroz sve slojeve minerala, ona definitivno promijeni boju dok ne izađe na površinu. Voda je toliko bogata vitaminima i mineralima, da je zabranjeno ostati u njoj duže od 30 minuta. Da li ste čuli za ovo mjesto?

Preporučeno