Domaća estrada je u posljednjih godinu dana ostala uskraćena za nekoliko jako velikih muzičkih imena, bez kojih današnja estrada neće biti ni približno kao što je nekada bila. Prvo nas je napustio Bora Drljača, koji nije nikako poštovao upute doktora, te je na kraju preminuo u roku od jednog dana kako mu je pozlilo. 

Nakon njega korona virus je pokosila nekoliko poznatih osoba iz svijeta šou biznisa, a svakako najveći gubitak za cijelu scenu jeste gubitak bubnjara Amadeus benda, kao i velikog gitariste Riblje Čorbe. Da se godina završi na najgori mogući način, pokazuje i smrt velikog Džej Ramadanaovskog koji je preminuo u decembru u 56 godini života. Taman kada smo mislili da ne može gore, došla je Nova 2021 godina, i pomislili smo da će stvari ipak da krenu malo nabolje. 

Međutim, poznata marija iz Žikine dinastije je prije par dana preminula u Atini jako mlada, i to u 57 godini žvota, tako da je i glumački svijet jako hendikepiran sa cijelom situacijom. Danas opet jako loše vijesti sa domaće srpske scene, jer je preminuo Risto Riki Lugonjić, veliki pjevač, i on je preminuo jako rano već u 68 godini života. Iza sebe je ostavio jako veliki broj hitova, a njegov sin Igor jako uspješno nastavlja njegovim stazama. 

Supruga jednostavno nije imala snage da za srpske medije daje bilo kakvu izjavu, jer je bila potpuno slomljena od cijele ove situacije koja se desila za samo par dana. Riki će biti sahranjen već sutra, a na sahrani će biti prisutni samo njegovi prijatelji i rodbina. 

Preporučeno