Danas ćemo malo da se bavimo sa zanimljivim stvarima koje se dešavaju širom Balkana. Ovdje šta se može vidjeti i snimiti ne može niti na jednoj drugoj strani svijeta. Imamo jako puno stranica na društvenim mrežama koje se bave stvarima koje se snime na Balkanskim ulicama ili naseljima. Do sada smo jako puno puta pisali o nekim neobičnim stvarima, ali ovo što vam donosimo danas je definitivno sve prekucalo. 

Kada neko pravi kuću, to je svakako ogromna investicija, za koju se treba čak i kredit dići. Niko nema toliko para pa da odmah uradi na kući sve, od temelja do fasade, pa se sve u 90% slučajeva radi u nekoliko faza, tačnije kako ko stigne. Rijetki su oni koji mogu da ispoštuju sve, sad i odmah, a jedna priča nam dolazi iz Bosne i Hercegovine, a evo o čemu se radi.

Naime, u Bijeljini, jednom malenom gradiću koji se nalazi u Republici Srpskoj, jedan čovjek koji jako dugo vremena živi i radi u Njemačkoj, odlučio je na fasadu svoje kuće da stavi svoj omiljeni modni brend. Luis Viton je itekako popularan u svijetu. Nema ko ne prođe pored kuće a da je ne uslika, jer bijela fasada sa crnim znakovima Luis Vitona se vidi iz aviona. Što je najčudnije pored svega, na prozorima i balkonskim oknima ovaj vlasnik je ugradio i rešetke. Vaša mišljenja?