Uveliko je već počela sezona godišnjih odmora i jako puno se traže aranžmani za odlazak na morske destinacije, jer već početkom jula meseca jako teško se diše. Crna Gora je na Balkanu i dalje destinacija broj jedan, jer Hrvatska je odmaaklaa daleko sa cenaama, koji su ipak više za strane turiste.

Ako ste mlađa populacija, volite provod i noćni život, sigurno da je Budva jedina prava destinacija koja je stvorena za uživanje 24 sata na dan. Mnogi klubovi, diskoteke, partijanje, sve je to kao stvoreno za mmlade generacije koje na more dođu po dozu provoda. Međutim, uvek postoji mogućnost da vas neko snimi, i da završite na nekoj društvenoj mreži.

Jednostavno nema šanse da nešto uradite, a da se za to nikako ne sazna, a mi vam danas donosimo jedaan događaj, koji se proširio celim Balkaanom, i koji je apsolutno sve nasmejao ko ga je video. Budva je proteklog vikenda masovno delila video snimak mladićaa koji visi sa balkonaa, a samo se ne zna je li želi da uđe, ili jednostavno bežći od nekoga.

Naknadno se saznalo da se ovde radi o mladiću koji je iz Užica u Srbiji, i koji je bio u poseti mladoj dami, ali je očigledno da je uhvaćen na delu od strane dečka ili suprugaa koji se ranije vratio u sobu. Pogledajte i sami kaako je sve izgledalo…

Preporučeno