U samom jeku pandemije kada je tek izbijala na površinu javne scene tadašnja epidemiološka a sadašnja ministarka Darija Kisić bila je velika misterija za javnost ali kako su polako izbijala detalji o njenom životu samo je na jednoj stvari insistirala da njena porodica ostane zaštićena od javnog sveta.

Tu je naročito mislila na ćerku Tinu Tepavčević o kojoj nije govorila u intervjuima, niti su podaci o njoj bili lako dostupni. Međutim, u poslednje vreme sve se to munjevito menja kako ćerka Darije Kisić postaje sve zrelija. Tako je njena ćera Darije Kisić zantno više poradila na svom profilu na Instagramu koji je u međuvremenu eksplodirao i zadobio mnogo pratilaca za kratko vreme. Ujedno nam je otkrio kakvu je lepoticu izrasila njena ćerka Tina koja je odnedavno zakoračila u punoletstvo.

Tina je posvećena svom školovanju ali istovremeno nalazi vremena i za jednu od svojih najvećih strasti a to je moda. Bila bi prava šteta kad se lepotica poput nje ne bi bavila modelingom bar do određene mere, a očigledno se i sama Darijina naslednica slaže s tim mišljenjem pa se uveliko oprobala i kao manekenka. Naime, njena ćerka početkom prošle godine debitovala je u ovoj ulozi na reviji Suzane Perić u Dubaiju i tako je otkrila da joj modeling ide od ruke pa se povremeno vrati toj ljubavi. Tina svoju naklonost prema modi ispoljava i na društvenim mrežama kad god joj se za to ukaže prilika, pa objavljuje fotografije koje dobijaju gomilu pohvala, a većina njih napravljena je u modnim centrima poput Pariza, Malte i drugih destinacija. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno