U nastavku današnjeg članka bavimo se malo domaćim šou biznisom, koji je ipak u poslednje vreme počeo da pruža neke zanimljive stvari. Imamo jako puno dešavanja, koncerti su krenuli od pre mesec dana, Zvezde granda su također doživele jak oveliku transformaciju, jer je na mesto Jelene Karleuše, sela i došla Ceca Ražnatović. 

Što se tiče porodice Šijan, kod njih je itekako bilo zanimljivo i veselo u poslednjih mesec dana. Kao što i sami znate postali su bogatiji za još jednog novog člana, jer je na svet došao mali Zoran, koji je dobio ime po svome dedu, koji je tragično nastradao u obračunu mafijskih klanova u Beogradu 90 ih godina prošloga veka. 

3 dana je trajalo slavlje u domu Šijanovih na Surčinu, a mnogo je stvari koje su se izdešavale tih dana. Prvo duel Goce i sina Mirka, koji je hteo zabavu u kući, a Gova to nije dozvoljavala jer je sve bilo spremno za dolazak bebe, i nije bilo dozvoljeno pušenje niti bilo šta drugo da se radi u kući. Onda su kasnili Bogdana i Veljko, pa je i tu došlo do male svađe, ali se na kraju sve završilo na najbolji mogući način. 

Sada opet nove vesti sa Surčina jer je ćerka pevačice Goce Božinovske, Zorana Šijan, iznenadila mnoge kada je na svom Instagramu poručila da je morala da napusti porodični dom u Surčinu. Sve se naime desilo zbog ambrozje, na koju je ona itekako alergična. Inače, Zorana i Mirko nikad nisu krili koliko su bliski, a u Surčinu su im se pridružili Mirkova izabranica Bojana i njihov sin Zoran.

Preporučeno