U nastavku današnjeg članka opet jedna mozgalica, za koju vjerujemo da će vam itekako držati pažnju i da ćete se morati dodatno potruditi ne bili saznali baš tačan odgovor. U današnjem slučaju je već dozvoljena mala pomoć ukućana, ili prijatelja sa kojim se nalazite na kafi, ne bi li uspjeli da odgonetnete koliko je zapravo sati na ovoj slici. 

Do sada smo vam uvijek prenosili zanimljive slike ili mozgalice koje se nalaze na društvenim mrežama, a čiji su autori neki sasvim “normalni” ljudi koji vole praviti ovakve stvari. Uglavnom se tu radi o matematičarima, koji nude na oko jako jednostavne zadatke u formi slike, ali koji su isto tako jako komplikovanio za riješiti. 

Danas vam donosimo jednu pitalicu koja je na puno većem nivou od onih koje možete proonaći na Facebooku ili Instagramu. Vrlo dobro se zna šta je CIA, i kakvi mozgovi sve tamo rade. Oni imaju svoj Twiter nalog, na kojem sa vremena na vrijeme objavljuju jako zanimljive pitalice, koje su itekako teške, i nisu jednostavne za riješiti. Pitanje dana glasi, koliko je sati na ovoj slici? 7 ujutro, 11 prijepodne ili 15 popdne? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja…