Mi danas govorimo o svadbama, koji su svakako kruna ljubavi svakog bračnog para. Svaka devojka svakako sanja da jednog dana obuče belu venčanicu, dok muškarci baš  ine sanjaju kada će jednom da stanu na ludi kamen. To svakako znači da mora rewći zbogom prijateljima fudbalu i ispijanju piva. Mora se posvetiti porodičnim vrednostima, ali to je jednostavno život. 

Sa Balkanksih svadbi uvek smo imali jako zanimljivih situacija, koje su u većini situacija više nego komične, ali i u nekim situacijama znaju prerasti u pravu tragediju, tako da na kraju mora intervenisati i sama policija. Mladencima ostaje gorak ukus u ustima, što im je najlepši dan u životu jednostavno morao da bude obeležen sa ovako neugodnim situacijama. 

Verujemo da ste do sada videli onu scenu kada je pevaljka na jednoj svadbi u Srbiji jednostavno izvadila pištolj koji je bio iza pasa, i krenula da puca u pauzi između 2 pesme. Ćana, poznata pevačica je pre par meseci u šleperu se dovezla na svadbu i krenula sa pesmom, to su bile samo neke od situacija koje su obeležile ovu godinu. Mi vam danas donosimo također jednu komičnu situaciju, jedne dovitljive kume, koja je ipak našla rešenje za svoj veliki problem. 

Naime, ona je bila toliko niska, da čak i sa svojim visokim štiklama nije mogla da bude dovoljno visoka. Tako je uz pomoć jednog devera, našla mini male daske koje je stavila ispod, tako da je dobila željenu visinu. Pored ovoga pogledajte i neke druge zanimljive fotke sa nekih od venčanja. Vaša mišljenja?

 

Preporučeno