Tužne vijesti nas ne prestaju obasipati svaki dan kada otvorimo internet portale i druđtvene mreže. Jednostavno, u posljednih godinu dana smo se na žalost navikli da čitamo ovakve ili slične vijesti. Bilo da su preminuli od korona virusa ili obične bolesti, ili mi to prije nismo toliko primjećivali ove stvari, ali je evidentno da je Balkan u posljednjih godinu dana itekako osakaćen u mnogim poljima. 

Odlaze nam poznati pjevači, sportisti, glumci, takva su vremena jednostavno došla. Zatvorili smo prošlu godinu sas velikim Džejom Ramadanovskim, koji nas je napustio na žalost u 56 godini života. Preminuo je zbog svoje nediscipline i ludog života kojeg je vodio. I ova nova 2021 godina je na žalost  počela jako ružno, jer nas je danas napustila velika glumica, poznata po ulozi u seriji “Žikina dinastija”. 

Rialda Kadrić je imala samo 13 godina kada se 1977 godine pojavila u ovoj kultnoj jugoslovenskoj seriji. Vijest je srpskim medijima prenio njen blizak prijatelj, kao i producent nastavka nove Žikine dinastije, a preminula je na žalost u 57 godini života. Njen prijatelj Duđan je rekao, da se čovjek na ovakve stvari jednostavno ne može naviknuti, koliko god bio spreman na takvo nešto. 

Nakon snimanja Žikine Donastije, ona se preselila u London gdje je živjela do 2016 godine, kada se ponovo vratila u Srbiju. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a preminula je u Atini gdje je živjela posljednih par godina. 

Preporučeno