U nastavku današnjeg članka malo govorimo o sferi zdravlja, a koja je itekako povezana sa segmentom gojaznosti koji je itekako učestao u poslednje vreme. Jednostavno tempo života je doveo do toga da se svako od nas pre svega neredovno hrani, jede hranu sa nogu, a pojam kuvane hrane koja je obogaćena sa voćem i povrćem je definitivno misaona imenica za svakoga od nas.

Tako mi danas govorimo o prirodnom načinu da se čovek dovede u red i da smrša, a da nije u pitanju neka totalno nelogična dijeta, koja vas može samo zdravstveno uništiti. Retko koja dijeta koja se danas može pronaći na internetu, jeste normalna i da ima nekog logičnog efekta. Verujemo da svima super zvuči smršajte 10 kilograma za 7 dana. Pitanje za milion dolara, da li je to moguće?

Voda je definitivno način da se poprilično dovedete u red, a još ako u nju dodate i krišku limuna, onda ste itekako na dobitku. “Jedan limun obezbeđuje oko 20 miligrama vitamina C, što je oko 20 odsto dnevne preporučene količine”, kaže Alisija Galvin, doktor medicine i nutricionista. Voda vam može pomoći da se osjećate sito, posebno ako je popijete pre obroka. Uzimanje vode sa limunom prije i tokom obroka može da vam pomogne da izgubite kilograme i smanjite unos kalorija”

Preporučeno