I ovaj posljednji dan u godini ćemo posvetiti malo lakšim temama. Nećemo toliko pisati o crnoj hronici i covidu 19, koji su bili sastavni dio skoro svakoga dana u ovoj 2020 godini, koju ćemo svakako htjeti što prije da zaboravimo. Idemo malo sa zabavnim temama, i šou biznisom, govorićemo o novoj godini, najluđoj noći u godini, kao o nekim stvarima koje su pozitivne. 

KOliko ste ocve godine pratili neke sapunice ili rijaliti programe na TV-u? Vjerujemo da ste više pratili vijesti i dešavanja u regiji, kao i neke odluke koje je nalagao krizni štab. Jučer smo tako imali članak o maloj Elif, koja je danas odrasla djevojka, a koja će ostati upamćena po svojoj odličnoj roli u ovoj TV seriji. Danas se posvećujemo jednoj sapunici koja je bila itekako gledana na ovim prostorima a radi se o sjajnoj seriji “Sulejman veličanstveni”. 

Merjem Uzerli je super poznata turska glumica koja je odglumila sjajnu rolu u ovoj seriji, a igrala je fantastičnu žensku ulogu, Hurem po kojoj je i dan danas prepoznaju na ulici. Serija koja je postigla svjetsku slavu, njoj je otvorila mnoga vrata što se tiče filmskoga svijeta, a sada je na Instagramu objavila nove fotke kako izgleda u 9 mjesecu trudnoće. 

Sve je iznenadila sa fotkom u crvenoj providnoj haljini, a njen stomak je otkrivao da će beba da stigne na svijet za svega nekoliko dana. Pogledajte i sami kako izgleda slavna Hurem, i recite nam da li ste i sami gledali ovu sjajnu seriju Sulejman Veličanstveni? Pišite nam sve u komentarima. 

Preporučeno