Aleksandra Tomić Đeđa je postigla impresivan nivo fizičke atraktivnosti samo godinu dana nakon što je rodila sina Relju. Njena prirodna ljepota je još više došla do izražaja, a njen prepoznatljiv modni smisao često vrti glave u javnosti. I dalje važi za jednu od najsjajnijih žena u regionu Balkana, a svoj izgled pripisuje svojoj marljivoj rutini njege o sebi, koja uključuje rigorozne vježbe, pažljivu ishranu i posvećenost kozmetičkim tretmanima.

Na premijeri predstave “Između dva meseca” Aleksandra Tomić Đeđa izazvala je veliku pometnju svojim modnim izborom. Odlučila se za slip odijelo, poznato i kao pidžama odijelo, koje je popularan trend već nekoliko sezona. Kombinacija boja za koju se odlučila, baby roze i narandžasta, posebno je u trendu ovog ljeta. Mnogi ljudi smatraju da je njena odeća bila veliki uspeh, posebno kada se kombinuje sa njenom elegantnom frizurom i nenametljivom šminkom.

Međutim, bilo je i kritičara koji su smatrali da pidžama nije prikladan izbor za pozorište. Uprkos tome, Aleksandra nije bila zabrinuta zbog pomešanih mišljenja i jednostavno ih je odbacila. Šta mislite o Aleksandrinim nedavnim modnim izborima i odobravate li njen najnoviji izgled na premijeri?

Preporučeno