Javna domaća scena ima puno brakova poznatih ličnosti, koji su već duže vrijeme zajedno, koji se smatraju skladnim brakovima, a jedan od njih svakako su fudbaler Vujadin Savić i njegova supruga, glumica Mirka Vasiljević, koji su jako mladi i koji već imaju četvoro djece. O njima se u medijima dosta pisalo, pa su neki od naslova bili i ti kako fudbaler dosta vremena provodi po noćnim kubovima, a da Mirka sjedi kod kuće i vodi brigu o njihovoj djeci.

Nakon rođenja njihovog četvrtog djeteta male djevojčice kojoj su dali ime Anika,a koja se rodila prije godinu dana, ovaj par se nije pojavljivao u javnosti zajedno i to su po prvi put učinili na svadbi Katarine Grujić i Vujadinovog prijatelja, fudbalera Marka Gobeljića. Oni su također poznati po tome što svoju intimu pokušavaju da drže dalje od očiju javnosti, upravo zbog tih raznih naslova koji kruže po medijima. Vujadin je sada učinio nešto mnogo lijepo i neobično, a radi se o tome da on jednostavno nije mogao da odoli, a da ne objavi fotografiju svoje supruge koja izgleda fenomenalno, i koja je zaista prelijepa.

Naime, Vujadin je objavio njihovu fotografiju sa crvenog tepiha, a ona je svojim izgledom i stajlingom jednostavno oduzimala dah, i bila je zvijezda večeri. Zbog njegog izgleda mnoge dame su joj zavidne, jer ova žena izgleda nestvarno čak i nakon četvrtog porođaja. Iako imaju 4 djece, par se još uvek nije vjenčao, ali se šuška da i oni planiraju gala vjenčanje uskoro.

Preporučeno