Naše javne ličnosti, ali i one svjetske odlučile su da se bave javnim poslom, pa samim tim na neki način oni su dali pravo i medijima da istražuju o njima, njihovom djetinjstvu, mladosti, i svemu što je sa njima povezano, pa smo tako do sada više puta imali priliku da vidimo slike iz prošlosti nekih od naših ali i svjetskih ličnosti. Tako postoje i njihove slike iz djetinjstva, a vjerujemo da je nemoguće da na osnovu te slike shvatite o kome se radi, kao što je slučaj i sa današnjom temom.

Sigurni smo da na osnovu naslovne fotografije niste mogli shvatiti o kojem glumcu je riječ, ali mi ćemo vam u nastavku otkriti i o kome se radi. Naime riječ je o glumcu Nikoli Đuričku, koji je jako uspješan glumac sa nevjerovatnom karijerom. Ukoliko niste znali, NIkola trenutno radi na svjetskoj karijeri, a uspio je da dobije ulogu u jednoj od najgledanijih serija, tačnije on glumi u četvrtoj sezoni “Stranger things”, a njegovu glumu pohvalili su i Vinona Rajder kao i legendarni Stiven King.

Glumac je rođen u Beogradu 1974. godine, i do sada on je ostvario brojne zapažene uloge u našoj kinematografiji, a mnoge replike njegovih uloga se i danas rado citiraju. Nikola je prije nekoliko godina otišao u Ameriku kako bi pokrenuo internacionalnu karijeru i povremeno bi na njegovom Instagram profilu mogli vidjeti dijelove tog “američkog sna” o kojem svi pričaju i maštaju ali ono što je oduševilo mnoge je informacija da će glumiti u planetarno popularnoj Netfliksovoj seriji “Stranger things”, kako smo već naveli gore. Ostatak teksta pročitajte ovde.