I danas ćemo da pišemo o Dalili Dragojević, bivšoj rijaliti učesnici koja ne prestaje da intrigira javnost, a sada su stigle neke nove informacije koje su iznenadile apsolutno sve. Ona je prije par dana napravila pravo gala slavlje povodom svog 29 rođendana, pa smo tako imali priliku da ispratimo sve, a u javnosti se pojavljuju i neki zanimljivi detalji sa slavlja, o kojima se pisalo u medijima.

Ipak su mišljenja mnogih da je ona pretjerala, i da je umislila da je velika zvijezda, te da na kraju i nije ispalo sve baš kako se ona nadala. Znamo da je ona prevarila Dejana u prošloj sezoni Zadruge, i da oni više nisu zajedno, pa je tako ona sada u vezi sa Lukom, koji je bivši dečko Mine Vrbaški, i to je sama potvrdila u emisiji Narod pita prije neku noć, dok znamo da je Dejan u vezi sa Aleksandrom Nikolić.

Šesta sezona Zadruge počela je u petak i na veliko iznenađenje svih, nova učesnica je Aleksandra Nikolić, koja je ušla sama, tačnije bez Dejana koji je ostao napolju da je bodri. Ono što je zanimljivo jeste da je Dalila objavila stori iz njene kuće u Šepku u kojoj je živjela sa Dejanom pa je stavila i pjesmu, za koju mnogi smatraju da je ona upravo upućena Dejanu. Naime, u pozadini se čula pjesma “Ko to meni fali da je tu”, a koju pjeva Armin Dedić, tako da mnogi misle da je to tajna poruka upućena Dejanu, ali možda i Filipu Caru sa kojim je okončala vezu nakon završetka rijalitija. Odgovor na pitanje zna samo Dalila, a šta vi mislite, pišite u komentarima ispod.

Preporučeno