Dalila Dragojević bivša učesnica pete sezone rijalitija Zadruga, jedna je od najintrigantnijih učesnica koje su se pojavile u ovom rijalitiju, koja je od strane naroda osuđena zbog onoga što je uradila na televiziji, tačnije kada je prevarila svog sada bivšeg muža Dejana Dragojevića, i ušla u vezu sa Filipom Carem, a kako je njihova veza bila turbulentna i sami smo imali priliku da ispratimo. Kako su izašli napolje, probali su ali nisu uspjeli ostati zajedno, što je zapravo bilo mišljenje mnogih ljudi, koji su to govorili.

Ona je sinoć bila gošća u emisiji Narod pita zajedno sa Anđelom Rankovićem, gdje ona odgovarala na pitanja gledalaca koji su se uključivali u program, pa je tako pričala o svom ocu Husi Mujiću i njenom bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću, pa je tako ona rekla: “Ja se nadam da neću mojima da nanosem bol i ovo je prilika da pokušam da naodmestim vreme koje sam provela u Zadruzi. Moram da kažem meni je otac poslao Dejanovu sliku i vidi se sve. Oni su imali top odnos, a sada sam sama. Moj otac je bio vezan za Dejana, ali ja ne bih mogla to da izuzmem, on je voleo Dejana, a i Dejan njega dok nije rekao sve ono u Zadruzi”, rekla je Dalila.

Inače, nova šesta sezona rijalitija Zadruga samo što nije počela, novi učesnici već uveliko snimajuj profile i potpisuju ugovore, pa je tako već sada otkriveno dosta novih učesnika, kako onih koji se po prvi put pojavljuju u rijalitiju, tako i onih starih, svima jako dobro poznatih, a piše se i to da će upravo Dalila opet da uđe. Da li će se to desiti ili ne ostaje nam da čekamo i da vidimo.