Dalila Dragojević od kako je izašla iz rijalitija ne prestaje da šokira javnost, posebno zadnjih par dana kako je ona predstavula da ima novog dečka, ali ga drži u strogj tajnosti. Prije dva dana ona je na svom Instagram profilu objavila da ide na ljetovanje upravo sa njim, a zanimljivo je to da su oni otišli u Hrvatsku, što u jednu ruku nimalo ne bi bilo čudno, da Filip nije tamo, gdje je sa svojom porodicom od kako je rijaliti gotov. Izvor koji je dobro upućen u cijelu priču za medije rekao je nešto veoma zanimljivo:

“Sve što vidite da ima veze s novim dečkom je čista farsa i njena smešna priča, koja je provaljena u startu. Ona namerno pušta slike i snimke sa njim, a dečko joj samo pomaže i vozi je gde i kada treba. Nikakvog dečka ona nema. Imala je kombinacije za jednu noć dok je bila u Crnoj Gori, ali to je zanemarljivo. Sada je ovog mučenika iskoristila da bi zajedno s njim otišla put Hrvatske. Sve vreme je snimala odlazak, njegove ruke i sami možete da zaključite da je on samo vozi jer ga samo u vožnji i snima”, rekao je, a onda je dodao:

“Dalila je urnisala Cara pozivima i porukama i on je pristao da se vide, ali pod uslovom da sve bude tajno. Oni su se sada dole videli inkognito. Fejk dečko je prijavljen u hotelu, a zapravo u posete dolazi Car. I on je slab na nju, pristao je da se vide i ožive strasti, ali da niko ne zna. Oni uživaju u luks hotelu koji je ona platila. Car svojima priča da je s prijateljima, nedajbože da saznaju da je s Dalilom, pa došli bi da je zapale. Niko njegov ne želi da čuje da on ponovo ima nešto s njom. Fejk dečko je tu da obavlja sve što treba, da vozi, glumi gosta u hotelu i sve ostalo, a zapravo ona je s Carem i misli da to niko ne zna. Koliko će ostati, to se ne zna, ali verujem samo dva dana, tokom vikenda. Posle ima obaveze”. Vaša mišljenja?