Folk pjevač Radiša Trajković Đani sagradio je za sebe i porodicu luksuznu vilu na obali rijeke Save koja mu tokom proljeća služi kao vikendica, kao i ljeti kada želi da pobjegne iz gradske gužve Kkao je otkrio izvor blizak pjevaču, Đani ne želi da se zna za tu njegovu vikendicu jer je tu našao svoj mir, a izvor je otkrio i ovo: ” Đani je odlučio prije nekoliko godina da novac koji je zaradio od tezgi uloži u luks vilu koja se nalazi na obali Save. Uz savjete svoje supruge Slađe shvatio je da mu je najbolja opcija da novac koji zaradi od bakšiša uloži u nekretnine. Tako se sve i odigralo”

Isti izvor je rekao kako je Đani našao tu mir koji mu treba nakon nastupa, a u toj vili svi oni imaju bazen, zatim tu s posađene palme, i imaju sve što im je potrebno za luksuzan život. Nije poznato koliko ga je ova nekretnina koštala, ali se priča da ga je sve izašlo oko 250 hiljada eura. Na placu ima i košarkaški teren, kojeg malo ko od porodice Trajković koristi. Otkriveno je i kako pjevač želi da sigurnost njegove porodice u toj vili bude na prvom mjestu, pa se zbog toga ispred te njegove vile nalazi i jedna kamp prikolica u kojoj dežura obezbjeđenje kad on nije tu:

” Obezbeđenje je svo vrijeme u kamp prikolici i čuva Đanijevu vilu na obali rijeke Save. Pored toga, imanje je okruženo kamerama kako bi mogli stalno da nadgledaju šta se događa u kraju” – priča izvor.