Već smo pre par dana govorili o tome kako je popularni pevač Đani i njegova supruga Slađana pred razvodom braka. Naime, ona je otišla na odmor u Tursku sa njihovim sinom, snajom i unukom, dok je Đani celo vreme bio u Crnoj Gori. Svedok iz turskog hotela je naveo da se Slađa svađala sa njim preko telefon, i govorila i urlala kako je definitivni kraj između njih dvoje. 

Također neimenovani svedoci iz hotela su rekli kako se Slađa žalila njihovom sinu kako je Đani fizički maltretira, i da ju je čak tukao, ali je rekla da je preko svega prelazila te da je sve progutala zbog porodice, njihova 3 sina kao i unuka koje su nedavno dobili. 

Međutim, da je došlo do neke vrste zahlađenja to je više nego očito. Sada se oglasio  i sam pevač Đani Trajković, koji ima pune ruke posla, i koji je pre par večeri imao jako uspešnu svadbu, a slike njega sa mikrofonom i kako mu je polepljeno 500 evra na čelu, obišle su sve društvene mreže. 

Sada je za Mondo.rs izjavio da nema šanse da se razvode nakon 25 godina braka, jer tek sada treba da žive i da uživaju, kada su dobili unuke, nema šanse da se rastanu zbog nekih sitnih svađa. Pogledajte i sami njegovu izjavu…

Preporučeno