U današnje vreme ovave naslove je jako teško pronaći, jer po pitanju seksualne aktivnosti i orijentacije, madi danaas jako rano ulaze u intimni svet. Devojčice i mladići u ranom dobu se upuštaju u se ksualne odnose, a da pre toga uopšte se nisu informisali u vezi kontracepcije i same zaaštite. Zato je sve veći procenat neželjenih trudnoća na ovim prostorima, a ako vam kažemo da Danijel ima 41 godinu i da je nevin, jednostavno nam nećete verovati.

Danijel Pičnik 2016. godine napravio je veb stranicu samo za sebe pod imenom “Single Gay From Adelaide” u nadi da će pronaći pravu ljubav, kako piše Miror, i ubeđen je da će pronaći sreću. Nakon pokretanja veb stranice, ovaj mladić je platio niz oglasa koji bi na njegovu stranicu doveo druge samce. Ali, do današnjeg dana jednostavno nije imao sreće.

To bi moglo da ima veze sa vrlo specifičnim zahtevom koji ima za svoju buduću devojku – a to je da ona ne sme da ima nikakvo iskustvo kada su u pitanju veze i se ksualni život, baš kao i on.

Kako navodi u svome videu, on želi devojku koja je fokusirana naa svoju karijeru, i koja se čuvala za onog “pravog”. No, brzo je ostao razočaran kada je shvatio da gotovo niko više ne čeka ‘pravo vreme’ za intimne odnose. ” On je i otkrio kako njegova partnerka može biti bilo kojih godina, ali mora da bude obrazovana kako bi mogli da se povežu na intelektualnom nivou. Šta vi mislite o Danijelu, hoće li pronaći svoju sreću?

Preporučeno