Da se užasi dešavaju svaki dan čujemo često, ali da može biti ovoliko strašno retko nam zapadne za uho. Dvadesettrogodišnju T.S. iz sela Draškovac kod Leskovca, oko 8 sati ujutro, dok je spavala sa bebom u spavaćoj sobi ujeo smuk, koji se uvukao ispod njenog kreveta.

Beba je spavala sa njom na krevetu, te je zahvalna Bogu što je ujeo nju, a ne bebu. Kaže da su joj u kući bile još i dve kćerke od kojih jedna ima 4 godine, a druga 6 godina. Nagađa da je zmija mogla ući preko stepenica, jer u spavaćoj sobi nije bio prozor koji je direktno bio otvoren, tako da je morala ući kroz ulazna vrata.

Niko je kaže nije primetio, ali je zasigurno duže vreme bila tu, jer je već prethodne nedelje majka čula lupkanje i šuškanje ali nije ništa mogla pronaći kao ni pretpostaviti da je zmija u pitanju. Kaže da joj to nije bilo ni na kraj pameti, a i nakon samog događaja je uplašena i preplašena.

Kaže da ujed nije odmah primetila, nego tek kada je počela boleti i oticati ruka, te da je postupila veoma racionalno, pozvala je “Zoo planetu” i “Hitnu pomoć”, koji su uhvatili zmiju i odveli je, a Hitna joj je pružila pomoć na licu mesta. Kaže da je došla hitna iz Leskovca, isprali joj ranu i odmah je hteli voditi na Infektivnu, ali je odbila jer nije htela decu voditi sa sobom, a nije ih imala gde ostaviti. Kaže da tek kada joj je došla porodica odveli su je u bolnicu u Nišu gde je primila infuzije, injekcije i tetanus. Apeluje na sve da proveravaju kuće.

Preporučeno