Pjevač Darko Lazić se široj publici predstavio u najpoznatijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda i već tada je pokupio sve simpatije publike i žirija, i si su bili oduševljeni njegovim talntom , te su mu mnogi predviđali veoma uspješnu karijeru.

 

 

U pomenutom takmičenju , Darko je upoznao svoju prvu suprugu Anu Sević, s kojom je vrlo brzo stupio u vezu , a zatim i brak , u kojem su dobili kćerku Lorenu. Međutim , brak nije dugo trajao , pa je par odlučio da se razvede. Nedugo zatim Darko je odmah stupio u vezu sa Marinom s kojom je dobio sina , međuđitim i ta veza je bila kratog vijeka , pa ga je vjerenica ostavila zbog njegovog turbulentnog načina života. Darko je sa Marinom uspio da izgladi odnose i redovo viđa svog sina , za razliku od kćerke Lorene , koja živi sa majkom i njenim suprugom Danielom i ne želi da provodi vrijeme sa Darkom.

 

 

Darko redovno plaća alimentaciju za svoju djecu , a poznato je da su ga Ana i Marina tužile zbog toga , a pjevač je čak uspio da spoji Marinu i sadašnju suprugu Katarinu , koje su započele zajednički biznis. S druge strane Darko sa Anom ima stalne konflikte , i redovno ne viđa Lorenu , a čini se da je i Katarina svojim uticajem doprinjela tome.Međutim , nedavno je na društvenoj mreži osvanula jedna fotografija , koja bi mogla pretpostaviti da je Darko i sa Lorenom izgladio odnose , s obzirom da je on na fotografiji s njom a kao opis je stavio “ljubav tatina”.Dan kasnije je pjevač održao promociju novg albuma na kojoj se Lorena nije pojavila.

 

 

Preporučeno