Popularni pevač Darko Lazić je odlučio da u rodnom Brestaču napravi ogromnu pavoslavnu svadbu, pod šatorom. Njegova djevojka Barbara i on već uveliko prave spisak gostiju, kojih će navodno biti čak hiljadu.

“Od kada je Darko sa Barbarom mnogo se promenio, nasmijan je uvijek, ne troši toliko para kao pre. Jako smo zadovoljni sa njim, a i sa njegovom djevojkom. Skoro nam je rekao kako nikada nije toliko voleo niti jednu ženu. Jako mu se sviđa kod Barbare što je spontana i prirodna, a i to što se bave isti poslom. Darko je nedavno zaprosio Barbaru i odmah su zakazali svadbu za proleće naredne godine”- kaže izvor.

Naime, Darko je bojažljivo predložio svojoj djevojci da naprave svadbu pod šatorom, a Barbara je to sa oduševljenjem prihvatila. Barbara kaže da je takvu svadbu oduvek želela imati, te da će napraviti jako opušteno veselje, kakvo do sada Srbija nije vidjela. Barbara ima mnogo familije u Futogu i želi sve da ih pozove na svadbu. Naime, samo sa njene strane će da bude 300 gostiju. Darkova porodica je također velika, on još planira da pozove i mnoge kolege. Tako da će pod šatorom, otprilike biti oko hiljadu gostiju”- priča sagovornik, te dodaje kako je pevač oduvek želeo tako veliku svadbu. Celog života je želeo takvu svadbu, međutim to je njegova prva žena Ana Sević odbila. Ni njegovoj drugoj nevenčanoj supruzi se to nije sviđalo.

Naime, Marina je čak bila zgrožena što je Darkova porodica, za prvi rođendan njihovog sina pekla vola ispred restorana. Sećam se kako je besno rekla da je to ‘seljacizam’. Ali, njegova nova djevojka, Barbara je jedva dočekala takvo slavlje, na kojem sada planiraju ispeći dva vola. Da podsjetimo, Darko je sa prvom suprugom Anom bio pet godina u braku, i imaju sedmogodišnju kćerku Lorenu. Nakon što se razveo od Ane, Darko je započeo novu vezu sa Marinom Gagić, sa kojom također ima sina Alekseja. U junu ove godine je upoznao Barbaru Bobak, i od tada se ne razdvajaju. Sada sa njom planira da osnuje porodicu.

“Želim da imam barem petero djece. Bolje je da ih ima više, nikad dosta djece”- rekao je Darko jednom prilikom. Kuma na Darkovom venčanju će biti Andreana Čekić, koja je također bila i kuma na njegovom prvom vječanju.

Preporučeno